Събития

Rjana Open Air vol.5 Печат Е-мейл
Rjana Open Air Part 4

FUNKADELIA presents: Rjana Open Air vol. 5

Забавлявай се естествено!

14-17 юли 2011„Забавлявай се естествено, с чисто съзнание и трезви мисли, и остави в себе си бистри спомени“. Това е посланието на Ржана планина към всички нас. Свобода, безгрижие, щастие и спокойствие са част от върховните чувства, които изпитва всеки гост на планината. Всичко това се дължи на позитивната енергия витаеща сред девствената природа на Ржана планина.

Тази година Rjana Open Air ще бъде по-вълнуващ от всякога! Приготвили сме ви много изненади по случай петото издание на фестивала! За някои от тях ще бъдете информирани своевременно, а други ще откриете на самия фестивал. Специален гост ще бъде екзотичният Diesel J от Панама, а сред другите изпълнители ще видите доказани имена от българската електронна сцена, както и някои непознати, но талантливи диджеи. Ще има и повече концерти и изпълнения на живо. Както всяка друга година, така и тази ще положим максимaлни усилия да създадем отлични условия за Вашия престой по време на фестивала. Съответно отново ще бъдат осигурени: вкусна разнообразна кухня, бар със студени и ободряващи напитки, чайна, зони за отдих, безплатен къмпинг, паркинг, еко тоалетни, медицински пункт, пункт за пожарна безопасност и др.

Rjana Open Air за пета поредна година! Да се забавляваме естествено в райския кът на земята, под звуците и мелодиите на красива и танцувална електронна музика!

Следете за актуализиране на информацията във funkadelia.com, също и в темата за събитието във фейсбук: тук

 

ARTISTS:
~~~~~~


Live Acts:
------------

Offtakt
80’s Clash

and more…


DJ’s:
------

DIESEL J
Vector
Brokerz
Beatrider
Monodeep
Marshmellow
Monochronic
Neolithicvox
Kristoffer
DJ Gudel
DJ Noone
DJ Invoke
Shrooms
Contact
Begemot
Isterix
Zarevo
Brokoli
Pafel
Nanera
Z3n
d.5and many more…