Събития

Транспорт до OASIS SPACE Party Печат Е-мейл

До мястото може да се стигне по два начина:

*Ако смяташ да пътуваш с влак, щракни на линкчето по-долу, избери маршрут, дата на пътуване (21/07/2012) и разгледай разписанието на Българските държавни железници :))) http://razpisanie.bdz.bg/site/search.jsp


*Може и с автомобил, разгледай описаните подробно маршрути:

1. От София, тръгни по околовръстния път или от кв. "Надежда", в посока Костинброд (по пътя за Петроханския проход). Като стигнеш до с. Бучин проход, следи пътя за отклонение вдясно (има табела) за гр. Своге. Ще минеш през селата Искрец и Свидня. В Своге, на първото голямо кръстовище... ляв мигач на светофара, хващаш здраво главния път и го държиш до Зверино! Продължаваш, докато стигнеш до голям мост (отдясно). Правиш десния завой и след мостът - първата пресечка в ляво (ул. "Стадиона"). Или пък, като влезеш в Зверино, просто попитай някой "за басейна".
Този маршрут е препоръчителен, макар и да е с около 10 км по-дълъг от втория посочен. Пътната настилка от София до Своге е в отлично състояние!

2. От София, тръгваш по околовръстния път или от кв. "Надежда" в посока Нови искър, по искърското дефиле. Минаваш през гр. Своге и продължаваш напред по главния път. И така до Зверино, където работата е ясна - или питаш "за басейна" или следваш описанието от първия (по-горе) посочен маршрут. Този вариант НЕ ти го препоръчваме, защото пътят е в ремонт, а пътната настилка от София до Своге е в лошо състояние!

3. Тръгваш от София (кв. Младост, кв. Дружба и др.) по Ботевградско шосе, през автомагистрала “Хемус”. От магистралата завиваш на дясно в посока Ботевград (има табела). След това подминаваш следващата (синя) табела „Ботевград”, за да избегнеш излишното влизане в града. Продължи напред и следвай маршрута: с. Новачене » с. Скравена » с. Люти дол (няколко километра след него трябва да направиш остър ляв завой, при табелата за гр. Своге) и продължавайки по главния път, стигаш до с. Зверино. Мостът в този случай ти се пада отляво. Между посочените в маршрута села има и други, покрай които ще минеш ;)